Contact


Maatregelen tegen het coronavirus

Beste Klanten,

Tijdens deze moeilijke tijden blijven wij open maar wij nemen de nodige maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

* Professionelen mogen bij ons zelf de machines komen ophalen en terugbrengen mits we de nodige afstand van 1,5 meter behouden. De machines staan steeds buiten klaar om op te halen tijdens de bestaande openingsuren. Wij vragen om alleen te komen en bij aankomst ons telefonisch te verwittigen en de werkplaats NIET te betreden! Levering van machines op werven is ook nog mogelijk. Vanaf 11 mei zijn afhalingen ook terug mogelijk voor particulieren. Vanaf 11 juli is het dragen van een mondmasker verplicht bij ieder bezoek!

* Gelieve alle bestellingen telefonisch, via mail of via onze website te doen en NIET langs te komen op ons bureel! Als u zich ziek voelt dan annuleert u best uw bestelling tot dat u beter bent.

*Bij leveringen vragen wij om de nodige afstand van 1,5 meter te behouden van onze chauffeur en het contact te beperken. De leveringsbon laten wij niet meer aftekenen.

* Deze maatregelen blijven van kracht tot nader order.

Alvast bedankt om deze maatregelen na te leven zodat wij het werk op een voorzichtige manier kunnen laten doorgaan en erger kunnen voorkomen want er gaat niets boven uw gezondheid!


Huur langer en doe uw voordeel met onze onklopbare maandprijzen!

Werk steeds veilig! Blijf uit de draaicirkel van de machines.

Al onze vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

U hebt 0 artikel(en) geselecteerd. Klik hier voor verdere bestelling!